• image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

HalliaTeam

Future-Cup viides osakilpailu Parkano

Ikaalisista siirryttiin sunnuntaiksi Parkanoon sarjan viidenteen osakilpailuun. Mitsubishin epäilty perävaurio osoittautui tarkemmissa tutkimuksissa hitusen lievemmäksi, jo edellispäivänä mossahtanut ja vaihdettu vetoakseli oli nyt antautunut toisesta päästä. Koskelon Erkin tehokkaat huoltomiehet puuhasivat heti aamusta auton kimpussa ja takoivat sen ajokuntoon ennen katsastusta.  Kiitokset vielä kerran Erkille ja huoltomiehille.

Tomppa oli lähtenyt kotiin jo edellisenä iltana sairastelemaa ja kirjoittanut peruutusilmoituksen, joten Keijo sai rauhassa ajella Mitsulla ilman paineita auton rikkoontumisesta.

Parkanon rata oli ennen ajamaton ja osoittautui erittäin vauhdikkaaksi, jopa niin vauhdikkaaksi että monet pelkäsivät moottoriensa puolesta (Bemari kipitti parhaimmillaan rajoitinta vasten 170km/h).  Ensimmäisen kierroksen jälkeen Tero johti F-ryhmää ja Keijo piti toista sijaa senioreiden neliveto luokassa Lamminsivun ollessa jo tavoittamattomissa. F-ryhmän voitto piti olla Terolla lähes taskussa, mutta niin vain kävi että toisella kierroksella Kimmo Viero piiskasi pikkuisen Starlettinsa melkoiseen lentoon ja kiilasi ohitse 0,77 sek. Keijo säilytti kakkostilansa ja paikkasi näin edellispäivän epäonnea. Kotimatkalle lähdettiin kuitenkin hyvillä mielin ehjien autojen kanssa. Teron sarjasijoitus kisan jälkeen 4. ja Keijon 8.