• image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

HalliaTeam

Future Cup Part 9.

Sarja viimeinen osakilpailu starttasi Levin syksyisissä maisemissa 8.9.2012. Rata oli edellispäivältä tuttu ja kylmästä kelistä huolimatta aikojen tiedettiin paranevan... ja riskien myös. Ensimmäisessä lähdössä Keijo paranteli sijoitustaan edellispäiväisestä pykälällä, ollen neljäs. Toiseen ja samalla kauden viimeiseen starttiin Keijo taisi maistaa paikallisen poppamiehen poronsarviuutetta ja kiilasi itsensä naisten, nuorten ja senioreiden yleiskilpailun kolmanneksi, Kari Tasangon ja Matti Santin viedessä korkeammat kuohujuoman suihkutus paikat.

Teron sijoitus molemmissa lähdöissä jälleen luokan toinen. Ikuinen kakkonen tapetoi Bmw:n molemmat kyljet heinäpaalimuovilla, mutta sekään ei auttanut ja eroa Kimmo Vieroon jäi vielä 0,73 sek.

Lamminsivun Jari hyökkäsi viimeiseen lähtöön kaikki pelissä ja otti hienon yleiskilpailu voiton, onnea Jaltsulle! Sarjamestaruuden yleisessä pokkasi Vieron Kimmo, Junioreissa Rutasen Harri ja NuNaSe:ssa Hietalan Harri , onnea voittajille. Keijon sijoitus NuNaSe:ssa 8. ja Teron yleisessä 7.

Tulokset