• image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

HalliaTeam

Future-Cup neljäs osakilpailu Ikaalinen 6.8.2011

Ikaalisten ainutlaatuinen katurata oli koonnut lähes 140 kilpailijaa mittaamaan vauhtiaan. Jopa Tomppa oli jotenkin saatu houkuteltua mukaan kesken parhaan veneilykauden.  Tomppa ajoi ensimmäisessä lähdössä sen minkä pystyi, mutta kolmanneksi nopein aika ei tietenkään mieltä paljoa lämmittänyt ja kesä flunssa pukkasi päälle.

Keijon ensimmäinen lähtö tyssäsi jo lähtöviivalle auton sammuttua. Toisessa lähdössä Mitsun voimansiirto antautui kesken matkan ja Kepu körötteli nöyränä maaliin ilman kunnon tulosta koko kisasta. Varikolla todettiin vetoakselin menettäneen henkensä ja myös se ettei huoltoauton varaosista löytynyt tietenkään sitä vetoakselia. Tomppa kerkesi jo heittämään ajopuvun kuivumaan ja suunnittelemaan kotiin lähtöä, mutta kilpakumppanit tekivät kaikkensa estääkseen sen. Mäki-Ikolan varaosista löytyi vetoakseli ja Koskelon ripeät huoltomiehet olivat hetkessä auton kimpussa laittamassa sitä kiinni.

Tomppa pääsi starttaamaan toiselle kierrokselle mutta lysti loppui kesken, voimansiirto antautui uudelleen ja kisa oli ohi.

Tero ajoi molemmissa lähdöissä F-ryhmän toiseksi jääden 0,23 sek. luokan voittaneesta Kimmo Vierosta.